Arbetsledande kock till Strömkarlens kök

Arbetsledande kock till Strömkarlens kök

Vill du vara med och utveckla Strömkarlens kök?
1 oktober 2017 startade vår nya Serviceförvaltning i Trollhättans Stad. Det innebär att vår nya måltidsorganisation befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt kunna möta dagens och framtidens krav och behov. I Måltidsorganisationen tillagas och serveras ca 27 000 måltider varje dag, varav 2 400 portioner produceras inom omsorgen. Strömkarlens kök är ett av våra större omsorgskök där vi tillagar ca 300 portioner varje dag. Vi söker nu en ansvarig kock med genuint intresse och hjärta för mat, måltider och människor.

Arbetsuppgifter
Ett gott ledarskap är vårt viktigaste verktyg i Trollhättans Stad. Utifrån detta leder och motiverar Du personalgruppen genom ledorden helhetssyn, respekt, engagemang och handling.

Som ansvarig kock på Strömkarlsgårdens kök, leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften. Du ansvarar för beställningar, schemaläggning, menyplanering, arbetsledning med mera. Du är kontakten ut mot avdelningarna, brukarna och till viss del även brukarnas anhöriga. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och enhetschefen för Måltid Centrum.

I Trollhättans Stad finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och kompetenshöjande insatser som ledarutbildningar.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock på storhushåll-, hotell-, och restaurangprogrammet på minst gymnasienivå, Du har även dokumenterad erfarenhet av arbetsledande funktioner inom måltidsverksamhet, med fördel inom äldreomsorg. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP. Goda kunskaper i specialkost och konsistensanpassad kost är ett krav.

Du har även goda datakunskaper då kommunikation, ekonomi, beställningar samt viss dokumentation sker digitalt. Meriterande är också om du har erfarenhet av kostplaneringssystemet Matilda.

Vi kommer att lägga stor vikt vi personlig lämplighet i urvalet och vi värdesätter högt att du är strukturerad och har en god organisationsförmåga. Som person är du även drivande och trivs med att leda en arbetsgrupp i förändring. Det ställer krav på att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, samt har god förmåga att kommunicera med människor i både tal och skrift i det svenska språket.

Anställningsinformation
Vikariat 100% under minst 1 år.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!