2 Barnskötare till Trollhättans Östra Område

2 Barnskötare till Trollhättans Östra Område

Beskrivning:
Förskolorna har närhet till lek- och grönområden.

Förskolornas verksamhetsidé är att i mötet med barnet, bekräfta och inspirera deras nyfikenhet och kunskapssökande. Genom dokumentation reflekterar vi kring lärandet i verksamheten. Vi vill erbjuda trygga, inspirerande och tillåtande miljöer för barnen utifrån deras intressen och behov. Kollegialt lärande och kontinuerlig verksamhetsutveckling är en naturlig del i uppdraget.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med dina kollegor planera, utföra och utvärdera arbetet utifrån våra styrdokument.

Ditt arbete och reflekterande ska vara väl förankrat i läroplanen och du ska ha en god förmåga att planera, genomföra och utvärdera.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad barnskötare med god kunskap och erfarenhet av att arbeta i barngrupp. Du har ett positivt förhållningssätt som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Vi söker dig som arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska vara kreativ och ansvarstagande. Vi värdesätter flexibilitet, glädje och stort engagemang.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 19 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!