Pooltjänst inom lokalvård

Pooltjänst inom lokalvård

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten

Verksamheten Lokalvård ingår i Serviceförvaltningen. Med vår service utvecklar vi staden och ökar invånarnas välmående, på uppdrag av stadens förvaltningar och våra kommunala bolag. Vi är ca 400 medarbetare som håller stadens parker vackra och blommande, och ser till att våra lokaler är hela och rena. Vi behöver nu utöka vårt team med 4 lokalvårdare.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare hos oss på Serviceförvaltningen kommer du främst jobba med städning av skolor, förskolor och en del äldreboenden. Det kommer också att ingå storstädningsuppgifter. Du kommer i denna roll ingå i en pooltjänst vilket innebär att kommer att placeras på en skola med då vakanser finns på annat håll kommer du att få åka dit och ersätta ordinarie lokalvårdare när denna är frånvarande. Jobben kommer att vara förlagda till hela Trollhättans kommun så den ena dagen är inte den andra lik vare sig det gäller plats eller uppgifter.
I Trollhättans Stad finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därmed friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

För denna tjänst krävs att du har mycket god erfarenhet utav städning. Förutom daglig städning av skolor och förskolor kommer du att arbeta med storstädning, golvvård och fönsterputs.
Har du även utbildning inom lokalvård ses detta som mycket meriterande. För tjänsterna krävs körkort för personbil.
Som person är energisk, social och tycker om att röra på dig. Du uppskattar att den ena dagen är inte den andra lik och att dina arbetsplatser varierar.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!