Gillar du att stöta på folk? Då vill vi ha kontakt med dig.

Nu söker vi dig – en laddad säljare med skön personlighet som glimrar till lite extra när du får skapa relationer och sälja med hjärtat. För människan bakom tekniken är viktigast för oss. En hållbar affär för alla som är involverade, så också för vår stad och kommun, är vårt signum precis som det är för dig. Solceller, elbilar och digitalisering håller på att förändra energisystemet. Numera är Trollhättan en av landets mest laddtäta städer för elbilar. Försäljningen av solceller är igång på allvar och vi letar efter vår nästa solstråle.

Hos oss har du som säljare en rådgivande roll, du är en person med stora öron och liten mun, och en fena på avslut. Vår försäljningsavdelning arbetar med samtliga affärer i Trollhättan Energis palett. Ditt fokus kommer primärt att vara försäljning av solceller och elbilsladdning till både privatpersoner och företag. Med kundens behov i åtanke har du hela stans miljöbolag med dig. Solceller och elbilsladdning ingår i affären Smarta Tjänster, tillsammans med energilagring. Du kommer att jobba i ett kreativt team på försäljningsavdelningen med försäljningsmål för vår affär.

Vi erbjuder bland annat
 • Ett jobb där du påverkar Trollhättebornas vardag – varje dag. Tillsammans med oss bidrar du till att utveckla Trollhättan (med omnejd) till en bättre plats och till morgondagens hållbara och klimatsmarta samhälle.
 • Ett härligt gäng – vi är omkring 20 anställda på verksamhetsområde Marknad, som omfattar Kundservice, Kommunikation, Elhandel, Smarta Tjänster och Försäljning.
 • En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder. Det syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar.
 • Ett medelstort företag som växer så det knakar, men där spannet mellan beslut och handling är kort.
 • Möjlighet till flexibel arbetstid.
 • Aktivt arbetsmiljö-/hälsoarbete.
 • Möjlighet till biogas- eller elbil (personalbil via löneväxling).

Personliga egenskaper
 • Du har ett stort kund- och servicefokus.
 • Du är målinriktad och affärsmässig.
 • Du har god social kompetens och är kommunikativ.
 • Har en positiv och ödmjuk framtoning.
 • Du kan arbeta självständigt, ta ansvar och är självgående.
 • Ett stort genuint samhälls- och miljöintresse är en självklarhet.

Det här ska du kunna och ha tidigare erfarenhet av
 • Försäljningserfarenhet.
 • Goda IT-kunskaper (Office).
 • B-Körkort är nödvändigt samt tillgång till egen bil.

Meriterande
 • Erfarenhet från elhandel.
 • Erfarenhet från energibranschen.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi tror starkt på att människor i alla dess underbara former bidrar till en skönare arbetsplats, att vi utvecklas och kan göra bättre saker för fler Trollhättebor. Därför eftersträvar vi en arbetsplats med stor mångfald. Till den här rollen ser vi gärna kvinnliga sökanden då arbetsgruppen är mansdominerad.

Ansökningsförfarande
När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Här söker du jobbet. Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Jonas Bergqvist, Försäljningschef, VO Marknad, tfn 0520-49 75 10. Har du frågor om ansökningsförfarandet kontakta gärna: Lil Krus, HR-generalist, 0520-49 75 88.

Din ansökan vill vi ha senast den 2019-10-20. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Trollhättan, Västra Götalands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2019/12

Kontakt: Jonas Bergqvist, 0520-497510

Publicerat: 2019-10-03

Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.trollhattanenergi.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett hållbart och enkelt vardagsliv är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Trollhättans ambition är att växa och bli 70 000 Trollhättebor år 2030 vilket omfattar oss i allra högsta grad. En viktig del av visionen är att alla våra tjänster och produkter, liksom produktion och transporter, blir långsiktigt hållbara och anpassade till en växande stad. Genom vår verksamhet är vi med och bidrar till globala mål för hållbar utveckling.

Idag är vi omkring 185 anställda och har en omsättning på omkring 550 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, avfall och återvinning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi förnybar el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Vi säljer också solcellspaket och är drivande i Trollhättans uppbyggnad av en laddinfrastruktur för elbilar.

Vi vill att vårt arbete gör skillnad för Trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att nå bästa resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Vi känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.