Är du en vass fastighetstekniker? Då har vi jobbet för dig!

Är du en vass fastighetstekniker? Då har vi jobbet för dig!

Om du är en kompetent fastighetstekniker som söker en prestigelös arbetsplats med härliga kollegor där du verkligen får uppskattning för ett bra jobb, då ska du söka dig hit!

Trienniumgruppen finns från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.

Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, renoveringar och ombyggnationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.

Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som byggare, elektriker eller fastighetstekniker. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom ditt yrke. Aktuella certifieringar och rätt utbildning inom respektive yrke är ett krav.
B-körkort krävs. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du Mattias Gustafsson via mattias.gustafsson@triennium.se . Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.triennium.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge och vi expanderar nu i Västra Götaland.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."