Sjuntorp Truck & Maskin AB söker servicetekniker till Sjuntorp!

Sjuntorp Truck & Maskin AB söker servicetekniker till Sjuntorp!

Sjuntorp Truck & Maskin expanderar och söker servicetekniker till Sjuntorp. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad två servicetekniker till vår kund Sjuntorp Truck & Maskin AB i Sjuntorp. I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service och reparation av truckar, liftar och entreprenadmaskiner.

Om dig som söker

Som person tror vi att du har ett stort intresse för mekanik och är glad, positiv samt flexibel då resor kan förekomma i tjänsten. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet och för en kontinuerlig dialog med din arbetsledare.

För att trivas i rollen tror vi att du besitter kunskap gällande reparationer, kanske har du tidigare arbetat med reparationer av tyngre fordon eller i bilverkstad, samt har en stor vilja till att utvecklas och lära dig nya saker. Har du dessutom någon form av mekanisk utbildning är detta meriterande men inget krav då viljan att lära sig väger tyngst.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet av reparation av tyngre fordon eller arbete i bilverkstad.
Meriterande:
  • Någon form av mekanisk utbildning
VAD SJUNTORP TRUCK & MASKIN KAN ERBJUDA DIG

Vare sig du är anställd i Sjuntorp Truck/Maskin, Sjuntorp Produktionsteknik, Elinc eller JOPRO är du en del av ett glatt gäng med god gemenskap. Dess tillvaro genomsyras av den goda "Sjuntorpsansdan" och de ser fram emot att se dig som sin nya arbetskamrat! Som anställd i Sjuntorp-koncernen kommer du få möjlighet till vidareutbildning både inom vår organisation och hos våra leverantörer.

Gå gärna in på www.absjuntorp.se & www.elinc.se för att läsa mer om deras bolag.

Övriga villkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse under våren/sommaren 2021. Arbetstiderna är oftast dagtid på vardagar i företagets verkstad men resor kan förekomma i tjänsten. Placeringsort är Sjuntorp.

OM SJUNTORP TRUCK & MASKIN

Sjuntorps Truck & Maskin AB ingår i Sjuntorp-koncernen som består av bolag som tillsammans utgör en komplett leverantör till industrin. Vi erbjuder våra kunder:

- Kvalificerat underhållsarbete på CNC-maskiner, svetsutrustningar, mm

- Flytt och installationer av maskiner.

- Elinstallationer

- Mekaniska arbeten

- Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner.

- Automationslösningar, fixturer och jiggar.

- Service, reparationer och renoveringar av truckar, jordbruk och entreprenadmaskiner.

- Uthyrning och försäljning av truckar & liftar

- Reservdelar

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. För frågor om tjänsten, kontakta Daniel Lennartsson, 076 - 867 45 80.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?