Fordonstekniker till Toveks Bil i Trollhättan

Fordonstekniker till Toveks Bil i Trollhättan

Vi söker nu en fordonstekniker till vår allmänverkstad i
Trollhättan.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen – och vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vår personal är vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag, kompetenta kollegor och våra starka varumärken Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar i ryggen.

Rollen

Som fordonstekniker hos oss är du en del av en servicekedja där du arbetar med service och reparationer av våra kunders bilar.

När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med några av
Sveriges ledande bilmärken. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten med olika arbetsuppgifter beroende på vilka bilar som väntar på din service. Du får arbeta med den senaste tekniken och med moderna verktyg, allt för att kunna hantera dagens bilar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bilar och ny teknik, dig som vill lära dig nya saker och som verkligen vill jobba hos oss i vår moderna verkstad. Det är meriterande om du har en relevant utbildning och gärna flera års erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Vi står som bransch inför otroligt spännande saker som till exempel elektrifieringen av bilar. Det vi söker efter i vår nästa medarbetare är dig som vill vara med oss på den resan.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt ackord

Arbetsort: Trollhättan

Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till fredrik.lundgren@toveksbil.se senast den 8/11 2019. Märk din ansökan med "Fordonstekniker Trollhättan". Frågor om tjänsten besvaras av
Fredrik Lundgren, Verkstadschef på tel. 0520-489219. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Lundgren
Telefon 0520-489219
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://toveksbil.se/personbilar/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 730 anställda inom koncernen och omsätter ca 3,7 MDR. Vi har anläggningar på 17 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania och Roelofsen hästlastbilar.