Är du vår nya Produktionsledare?

Är du vår nya Produktionsledare?

Vi söker Produktionsledare

Vi utför avancerad


tillverkning av komponenter och vi gör det genom att fräsa, svarva, gnista och borra i komplicerade material. Vår maskinpark är unik. Våra kunder finns i dag inom gasturbinindustrin, flyg- och rymdindustrin, inom energiutvinning och subsea.


Vi är certifierade enligt ISO 9000, ISO 14001 OCH AS9100


Vi jobbar med våra


kunder från idé till färdig produkt och många gånger är vi med i produktionsberedningsfasen. Vi är snabba på att hitta lösningar, ställa om och bearbeta komplicerade material. Vår kvalitetskontroll är minutiös vilket betyder att inget lämnar oss som inte är av högsta kvalitet.


Som
Produktionsledare
på Stor tillverkning leder och utvecklar du den dagliga verksamheten (24pers) inom grupperna


Fräsning, Svarvning, Montering, Mätrum och Godsmottagning, där majoriteten arbetar 2-skift. Kvalitets- och arbetsmiljöarbete blir en del av din vardag liksom att arbeta med ständiga förbättringar.


Du arbetar i team tillsammans med Produktionsteknik, Produktion och Kvalitetsavdelningen


Vid behov


kallas du till företagets ledningsgrupp men du har ingen ordinarie plats


För att kunna axla ansvaret som Produktionsledare behöver du lägst ha en gymnasieutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


Flerårig erfarenhet som produktionsledare/arbetsledare, helst från industriproduktion, är en nödvändighet. Har du erfarenhet från skärande bearbetning så är detta en merit liksom erfarenhet av Monitor (affärssystem).


Flexibilitet är en styrka hos vårt företag, vi ställer om och anpassar oss efter kundens behov.


För att klara ditt uppdrag behöver du därför kunna och tycka om att arbeta strukturerat, målfokuserat och se till företaget som helhet för det kan blir tvära kast ibland. Utmaningar motiverar dig.


Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Vi har ambitionen att växa och du blir en viktig pusselbit. Din utmaning blir att få ihop de olika grupperna du har på din avdelning, se helheten och åstadkomma ett tydligt flöde. Du behöver vara operativ och vara i produktionen, utmana och följa upp processer samt vara tydlig och transparent i din kommunikation.


Vi erbjuder dig en delvis ny tjänst, som inte är helt definierad, då vi precis omorganiserat oss och fördelar tidigare arbetsuppgifter på två tjänster. Du kommer till ett modernt industribolag där vi arbetar med den senaste tekniken. Vi har flera stora förändringar på gång och du kommer att kunna påverka dessa.


Ansökan till info@tooltec.se senast 30 juni


Mer info: Claes Haraldsson


0761100400
Mer info
Kontaktperson Claes Haraldsson
Telefon 0520488210
Email Mejla Claes Haraldsson
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tooltec.se
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)