Onsite- tekniker till ett företag i Trollhättan!

Onsite- tekniker till ett företag i Trollhättan!

Har du ett teknisk intresse och har en serviceförmåga? Just nu söker TNG en Onsite-tekniker till kund i Trollhättan!

Som onsite-tekniker kommer en stor del att vara att felsöka, installera och leverera datorer. Vi ser gärna att du har tidigare intresse av teknik och har en serviceförmåga utav rang. Tjänsten inkluderar både mjuk- och hårdvarurelaterade problem. Är du redo för ett nytt uppdrag och har arbetat med något likande? Tveka inte på att ansöka redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till den slutet av juni 2023.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.
Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Installation och felsökning av mjukvara
 • Installation och felsökning av hårdvara
 • Hantera mobiltelefoner
 • Hantera AV-utrustning i konferensrummen
 • Hantera Digitala skyltar
 • Hantera enklare felsökning gällande skrivare
 • Smarta händer
Värt att veta

I rollen som Onsite tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Våra förväntningar
 • Ha minst ett par månaders erfarenhet från teknisk support inom IT, exempelvis helpdesk eller servicedesk och gärna över telefon och mail.
 • Vara teknisk kunnig inom hårdvara och mjukvara generellt samt på supportnivå.
 • Ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.
 • Ha god serviceförmåga och en portion tålamod då du behöver kunna stötta användare med olika stora IT-kunskaper.
 • B-körkort är ett krav.
Som person är du glad, kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och människor.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Email Mejla Emelie Lämhed
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital