Vice VD/ekonomiansvarig med högledarkompetens

Vice VD/ekonomiansvarig med högledarkompetens

T Hedgren Energiteknik - Kostnadseffektivitet, enkelhet och ny teknik!

Vi är ett fullserviceföretag för
fastighetsägare och industri med totalt 22 anställda. Vi har byggt ett lag med kreativa människor som tycker att det här med teknik är både roligt och utmanade! T Hedgren Energiteknik är en komplett VVS-byrå och tillhör de marknadsledande företagen på energieffektivisering med certifierade energikartläggare. Vi har även andra specialkompetenser som granskare av miljöbyggnad samt miljöbyggnadssamordnare och en sep verksamhet med tekniker som utför service och nybyggnation av ventilationssystem.


Vi fortsätter vår
tillväxtresa och vill tillsätta en

Vice VD/ekonomiansvarig med hög
ledarkompetens


Vi söker en vice VD som med glädje och engagemang kan driva och leda vår verksamhet. Som vice VD styr du vår ledningsgrupp samt har det övergripande ansvaret för personal, ekonomistyrning, försäljning och marknadsföring. Tjänsten är ny och inrättas i organisationen med syfte att rusta inför framtidens tillväxt, upprätthålla teamandan och avlasta VD. Placering är på vårt kontor i Trollhättan.

Uppgifter

Tjänsten innebär att ansvara för den operativa verksamheten, företagets ekonomi, personal och för att företaget ska nå lönsamhets- och tillväxtmål. Du arbetar med ledningsfrågor, ekonomisk planering, uppföljning och rapportering. Två avdelningschefer, en ekonom samt en IT-ansvarig direktrapporterar till dig. Till din hjälp finns även en extern redovisningsbyrå. Som vice VD arbetar du i nära dialog med VD och ingår i vår styrelse.

Kompetens

Du är ekonom med en god teknisk förståelse. Vidare har du mycket goda ledaregenskaper och minst sju års erfarenhet av ekonomisk styrning och ledarskap. Det är meriterande med erfarenhet från VVS-branschen (konsult och/eller entreprenad). Du har mycket god datavana, har använt ekonomisystem i ditt arbete samt talar och skriver obehindrat svenska.

Viktiga egenskaper

Du är entreprenöriell, har ett högt driv och gillar att ta eget ansvar. Du är en positiv person som älskar ekonomi, leda människor och att arbeta i team. Dessutom arbetar du proaktivt och långsiktigt i allt du gör.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med placering i Trollhättan.

Ansökan

Skicka ansökan med meritförteckning till tord@thenergiteknik.sesenast
1 oktober.

Vid frågor om tjänsten kontakta VD/ägare Tord Hedgren på
070-678 57 07.

Rekrytering sker fortlöpande.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)