Redovisningsassistent till nytänkande redovisningsfirma

Redovisningsassistent till nytänkande redovisningsfirma

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsassistet hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Löpande bokföring.
  • Ta ansvar för dina kunder och se till att de får den hjälp de efterfrågar.
  • Hålla i kundmöten för att stämma av arbetet och eventuella framtida behov.
  • Det tillkommer också övriga administrativa arbetsuppgifter i rollen.
Tjänsten passar dig som är driven och gillar att arbeta i ett högt tempo. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med bokföring om minst ett år. Har du också en akademisk utbildning inom ekonomi med dig i bagaget ser vi detta som mycket meriterande för rollen. Du kommer arbeta tillsammans med ett team på 7 personer och vi ser att du som söker är en duktig kommunikatör och lagspelare. Vidare bör du vara prestigelös, driven och affärsmässig.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Tjänsten sträcker sig inledningsvis över 6 månader.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en attraktiv redovisningsbyrå baserad i Trollhättan som på grund av en stark tillväxt nu behöver utöka sitt team med en driven och engagerad redovisningsassistent.