Vill du jobba extra på Gymngrossisten i Trollhättan?

Vill du jobba extra på Gymngrossisten i Trollhättan?

Trivs du med ett fysiskt arbete och vill arbeta på lager? Är du engagerad och driven? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi kandidater inför kommande lageruppdrag hos Gymgrossisten. I den rollen kommer du arbeta främst med plock och pack. Du drivs av resultat och känner dig inte nöjd förrän du gett ditt bästa. För att passa i rollen bör du vara driven, ha visst logistiskt tänk och en teamspelare.

För att passa för tjänsten krävs det att du är effektiv och uppskattar fysiskt arbete. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Uppdraget gäller från v.34-36 med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetstiderna är 06-14 eller 15-23.30.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla och resultatdriv. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft kan förekomma. Du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav:
  • Gymnasiekompetens
  • Ostraffad
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Har en annan sysselsättning på minst 50%
Det är meriterande om du har lagererfarenhet.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com