Utvecklande extrajobb som jobbcoach i Trollhättan och Lidköping!

Utvecklande extrajobb som jobbcoach i Trollhättan och Lidköping!

Studerar du personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och söker ett extrajobb som ger dig möjligheten att hjälpa människor som står utanför arbetsmarknaden till jobb eller utbildning? Då kan du vara vår nästa stjärna!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studerande jobbcoach till vårt kontor i Trollhättan. Som jobbcoach arbetar du med att hjälpa arbetssökanden ut i arbete, praktik eller utbildning. Det är ett mycket viktigt arbete, inte minst för de individer du stöttar. Arbetet är mycket meriterande för dig som på något sätt vill arbeta med människor i framtiden efter dina studier. Detta arbete söker du för att du vill ha ett meningsfullt och meriterande arbete.

Du sätter upp utvecklingsplaner och individanpassade mål utifrån individens behov och förutsättningar. Du och dina jobbcoachkollegor håller i workshops och föreläsningar för deltagare runt om i Sverige. Du sköter administration och dialog med olika kontaktpersoner, till exempel med potentiella arbetsgivare och handläggare inom myndigheter. Du behöver känna dig trygg i att initiera och utveckla kontakt med företag och organisationer som kan tänkas erbjuda dina deltagare arbete eller praktik.

För att lyckas i den här tjänsten bör du vara självgående, effektiv och ansvarstagande. För rätt person kan tjänsten innebära stor frihet under ansvar, och du kan planera mycket av din egen arbetstid inom ramarna måndag-fredag 8-17. Till din hjälp har du ett engagerat team i Göteborg och många andra jobbcoacher i bolaget. Då vi även arbetar med jobbcoachning i Lidköping kan tjänsten även innebära att du arbetar där.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du i dagsläget är studerande på högskola eller universitet.

Krav för tjänsten;
  • Du studerar antingen på en utbildning på högskolenivå, med minst 120 genomförda poäng inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen. Samt har minst har två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
  • Alternativt ha minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Du ska kunna arbeta minst 12 timmar i veckan, fördelat på minst 3 dagar, för att vara aktuell för tjänsten.
Ditt team arbetar från kontoret i Göteborg och du kommer därför till stor del arbeta ensam på kontoret i Trollhättan, och ibland från kontoret i Lidköping. Du behöver därför trivas med ett självständigt arbete men med stöd från ditt team i Göteborg och andra jobbcoacher i bolaget.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo, drivs av resultat och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är trygg i dig själv och har skinn på näsan. Du värdesätter olikheter hos människor och är en ödmjuk medmänniska.

Erfarenhet av coachning eller rekrytering kan vara till stor hjälp i arbetet, men är inget krav för tjänsten. Du ska kunna arbeta minst 12 timmar i veckan, fördelat på minst 3 dagar i veckan för att vara aktuell för tjänsten.

Som jobbcoach är du ambassadör för StudentConsulting och vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Är du den vi söker? Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och rekryteringsprocessen pågår tills att vi hittar rätt person.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com