Ordermottagare till Stena Recycling i Trollhättan

Ordermottagare till Stena Recycling i Trollhättan

Söker du ett sommarjobb samt långsiktigt extrajobb vid sidan om studierna där du blir en del av en härlig gemenskap? Läs då vidare och se om du kan vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 600 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar de långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort.

I tjänsten hanterar man inkommande samtal och mail, där frågorna gäller exempelvis hantering av avfall . Du behöver inte ha någon tidigare kunskap om ämnet, introduktion och utbildning sker på plats. Vi ser dock gärna att du har ett säkerhetstänk samt intresse för miljö och hållbarhetsfrågor. Stor vikt läggs vid att hålla hög servicenivå och att kunna lösa hela kundens ärende i en kontakt.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Tjänsten är på heltid under sommarperioden och förväntas starta upp med introduktion på timmar i maj. Vi söker dig som också har möjlighet att fortsätta jobba extra efter sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående för att börja introduceras på timmar och sedan kan arbeta heltid under juni- augusti. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska samt har tidigare jobbat i Officepaketet och kan grunderna.

Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservice eller liknande arbete där du haft kundkontakt. Är du intresserad av miljö och hållbarhet ses det som meriterande.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. Du har en positiv och nyfiken inställning till arbetet och värdesätter en god gemenskap och att ha roligt på jobbet.

Sökord: ordermottagare, kundtjänst, kundservice, trollhättan, stena recycling

Sökord: ordermottagare, kundtjänst, kundservice, trollhättan, stena recycling
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com