Kör budbil på kvällstid i Trollhättan!

Kör budbil på kvällstid i Trollhättan!

Är du serviceminded och söker efter ett aktivt arbete? Trivs du med att köra bil? Om så är fallet, då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för efter budbilschaufförer på deltid med omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att lasta bilen med paketen inför din rutt, för att sedan påbörja utkörning i ditt tilldelade område. Du utgår från terminalen i Trollhättan hos vår kund och levererar till kunder i området. Du är till stor del ute på vägarna under ditt arbetspass och möter många av företagets kunder vid utdelning av paketen, vilket gör att vi söker dig som är en trygg förare, service-minded och trivs i ett fysiskt arbete.

Vår kund har ett stort behov under sommaren men för dig som vill finns det stora möjligheter att jobba extra även under hösten. Arbetstiderna är ca.16.15-22.00 måndag-fredag. Du förväntas kunna arbeta 2-3 gånger i veckan. Uppdraget inleds med upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Dig som tycker om att arbeta med service - denna tjänsten innebär många härliga möten med människor! Som person är du positiv och är inte rädd för att hugga i, du är arbetsvillig, trevlig och tycker om att möta kunder. Det är viktigt att du trivs med ett aktivt jobb och har god fysik för att klara jobbet på allra bästa sätt.

Detta krävs för att du ska vara aktuell för tjänsten:
  • Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (t.ex. arbete).
  • B-körkort och god körvana.
  • Du är minst 18 år
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet av att ha kört budbil men inte ett krav.
Låter jobbet som något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Bud/kurir, Extra, Sommarjobb

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Bud/kurir, Extra, Sommarjobb
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com