Extrajobba som kassamedarbetare hos Ahlsell!

Extrajobba som kassamedarbetare hos Ahlsell!

Är du på jakt efter ett spännande extrajobb? Är du en social och framåt person som trivs i det personliga mötet med kunder? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en positiv person som vill vara med och bidra till förstklassig service till butikens kunder. Som kassamedarbetare hos Ahlsell kommer du bland annat jobba med att betjäna kunder i kassan och finnas till hjälp vid eventuella frågor. För att trivas i rollen är du en framåt och utåtagerande person som strävar efter utveckling.

Ahlsell är en ledande distributör av produkter för företagskunder inom områdena maskiner & verktyg, bygg, el och förbrukningsvaror & förvaringsmaterial. Kunderna som besöker butiken är ofta återkommande och du kommer få vara med på många trevliga möten. Som arbetsplats erbjuder Ahlsell en kamratlig stämning och sammanhållning. De strävar efter att medarbetarna känner sig nöjda och tillfredsställa i arbetet.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna kan variera. Butiken har öppet mån-fre kl. 07.00-16.00 och du kommer kunna jobba både heldag och halvdag (kl. 07.00-12.00). För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du kan arbeta ungefär 2-3 tillfällen i veckan. Ahlsell har en butik i Trollhättan som kommer vara din utgångspunkt, men vid behov kan du även komma att arbeta i deras butik i Uddevalla samt Stenungssund.

För den här tjänsten kommer du vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är engagerad, initiativtagande och uppmärksam. Det är ett socialt klimat hos vår kund och du bör trivas bra i en serviceinriktad arbetsuppgift där du ger dina kunder en positiv upplevelse. Närheten till kund är därför viktigt för dig och du är uppmärksam på deras behov. Du tar egna initiativ och gör det där lilla extra.

Krav för tjänster är att du:
  • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara ett annat arbete eller pension
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Har gymnasiekompetens
  • B-körkort och tillgång till bil är meriterande för att snabbt och enkelt kunna ta sig till arbetsplatsen
Har du arbetat i butik tidigare eller har erfarenhet av att stå i kassa är det mycket meriterande men inte ett krav.

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Kassamedabetare, Fackhandel, Butiksarbete, Trollhättan, Uddevalla

Sökord: Kassamedabetare, Fackhandel, Butiksarbete, Trollhättan, Uddevalla
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com