Dansktalande kundtjänstmedarbetare i Trollhättan

Dansktalande kundtjänstmedarbetare i Trollhättan

Vi söker nu dig som är en fena på danska språket i tal och skrift, som har ett genuint intresse för service och som vill vara del av ett engagerat gäng!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dansktalande kundservicemedarbetare till vår kund i Trollhättan. I rollen står dina uppgifter i att ta emot och besvara frågor från kunder via telefon, chatt, mail och sociala medier. Du blir bolagets danska språkresurs och hjälper till med olika typer av översättningar. Rollen innebär även en del administration. Du kommer att arbeta främst med kunder från Danmark och Sverige men det kan även hända att du får in frågor från övriga nordiska språk, vi ser därtill gärna att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Som en del av teamet hos våra kunder kommer du befinna dig i en spännande vardag med varierande dagar. Är du social och gillar att möta och ha dialog med andra människor kommer detta passa dig!

Arbetstiderna är varierande och vi söker dig som gillar en flexibel vardag med jobb under dag och kvällstid. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt utav vår kund.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning (provanställning 6 månader) med start omgående eller enligt överenskommelse med placering i Trollhättan. Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vår kund satsar på sina medarbetare och du kommer att få ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt och möjlighet till prisvärd massage. Det finns även tillgång till gym i lokalen.

Detta söker vi:

Du talar och skriver danska flytande
Du behärskar även svenska och engelska
Du har en fullgjord gymnasieutbildningen
Du har god datorvana
Du brinner för service och mötet med kunden
Du är professionell, lugn och positiv.

Sökord: Trollhättan, Kundservice, Danska, Kundtjänst

Sökord: Trollhättan, Kundservice, Danska, Kundtjänst
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com