Chaufför till Stavdal i Trollhättan

Chaufför till Stavdal i Trollhättan

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern inom bygg, anläggning och entreprenad med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ser det som en utmaning att ge personlig service och hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel och trygga anställningsvillkor bidrar också till att du kan utvecklas hos oss. Nu växer Stavdal och vi söker dig som chaufför till vårt hyrcenter i Trollhättan. Har du drivet och erfarenheten som krävs?

En vanlig arbetsdag på Stavdal

Att vara chaufför på Stavdal innebär att du ansvarar för att se till att företagets produkter transporteras mellan hyrcenter och kund. Arbetet består i huvudsak av lastning, lossning och kontroll av produkterna vid retur från kund. Arbetet är varierande, allt du gör utförs med stor säkerhetsmedvetenhet och på ett fackmannamässigt sätt. I rollen ingår ansvar för ditt transportfordon gällande b.la. underhåll, utrustning och service.


Egenskaper vi värdesätter


Som person har du intresse av maskiner och tekniskförståelse. Du är driven och har lätt för att sätta dig in i nya saker, samt tar egna initiativ. Vi söker dig som är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med kollegor och kan bemöta bolagets kunder på ett bra sätt samt har bra lokalkännedom inom Trestad. Stavdal eftersträvar att leverera hög kvalité och service till våra kunder, för att lyckas hos oss söker vi en person med hög servicekänsla, noggrannhet och stort kundfokus.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning inom transport, fordon eller liknande är meriterande
  • Krav B- och BE-körkort, C-körkort är meriterande
  • Har du truckkort, liftkort, säkra lyft och arbete på väg ser vi detta som meriterande
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom bud och/eller transport
På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.

Människor. Maskiner. Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 6 juli 2018.

Tveka inte - sök redan idag!
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är på heltid.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Kim Hansson, telefon 0766 34 76 45.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.