Rekryterande konsultchef till Skill i Göteborg

Rekryterande konsultchef till Skill i Göteborg

Nu förstärker vi vårt kontor i Göteborg med ytterligare en kollega! En av våra starka framgångsfaktorer är att vi alltid hjälps åt, firar varandras framgångar och gläds tillsammans när vi lyckas. Välkommen till en bred tjänst och ett härligt gäng där åsikter, synpunkter och idéer uppmuntras och prövas.

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterande konsultchef på Skill i Göteborg ansvarar du för hela rekryteringsprocessen i dina uppdrag, från behovsanalys och kravprofil till uppföljning och utvärdering. I nära dialog med våra kunder kvalificerar du kandidater genom kompetensbaserade intervjuer och referenser. Vi lägger stor vikt vid god kvalitet i våra processer.

För konsulter som anställs för uthyrning har du i rollen som konsultchef ansvar över dina konsulters trivsel, arbetsmiljö och andra typer av personalärenden av arbetsrättslig karaktär. Du har nära kontakt både med kunder och konsulter och trivs med att ha många processer i gång samtidigt.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför är vi måna om att skapa förutsättningar för balans mellan arbete och fritid för att möjliggöra ett hållbart arbetsliv. I Göteborg jobbar cirka 10 personer inom olika områden. Du kommer tillhöra ett leveransteam med flera olika kollegor, men samverkar brett med kollegor över hela Skill samt nätverkar utanför företaget.

Välkommen till en arbetsplats att trivas på! Som kollega till oss blir du del av ett team som utmanar, utvecklas och firar framgång tillsammans. Utöver ett professionellt förhållningssätt kan vi garantera många skratt och en skön stämning - detta då vi tror på att prestation går i linje med hur bra vi trivs.

Din profil

För att passa i rollen som rekryterande konsultchef har du en universitetsutbildning med relevant inriktning mot personal/beteendevetenskap eller motsvarande, samt gärna något eller några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen alternativt har arbetat med rekrytering eller bemanning. Rollen kräver ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att vara flexibel och kommunikativ i ett högt arbetstempo. Din roll kommer att vara bred och du trivs med att prestigelöst arbeta med tjänster av olika karaktär inom olika branscher.

Du är en lagspelare och jobbar nära dina kollegor men är på samma gång självständig i ditt arbetssätt. Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med kunder, kandidater och konsulter är en framgångsfaktor. Det är en fördel om du har ett stort nätverk i regionen. Du delar med dig av din kompetens och erfarenhet till dina kollegor och bidrar till den goda stämningen.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Palmgren på johanna.palmgren@skill.se alt 013-495 88 21 eller ansvarig chef Anna Ljungkvist på anna.ljungkvist@skill.se alt 031-380 33 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Johanna Palmgren Söderström
Email Mejla Johanna Palmgren Söderström
Område Trollhättan
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare som är 18 industriföretag vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens. I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Jönköping, Norrköping, Motala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 110-tal personer. Vi har cirka 1400 konsulter som är uthyrda till våra kunder och vi genomför flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.