Automationstekniker till produktionsanläggning i Lilla Edet

Automationstekniker till produktionsanläggning i Lilla Edet

Har du intresse för teknik och motiveras av problemlösning? Har du erfarenhet av felsökning, underhåll och reparation av automatiskt styrda anläggningar är du precis den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som automationstekniker på avdelningen Ångcentralen och slutvattenrening blir du en del av ett arbetslag som arbetar med driftnära, förebyggande och avhjälpande underhåll. Det är ett brett arbete där du till stor del arbetar självständigt, men där du även har nära kontakt med mekaniker och operatörer i det dagliga arbetet.

Du kommer att ingå i en positiv och driven grupp som hjälps åt med olika underhålls- och utvecklingsprojekt. Företaget arbetar ständigt med säkerhet och utifrån föreskrivna rutiner och säkerhetsregler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Underhållsarbete
  • Felsökning
  • Programmering i styrsystem
  • Service och kalibrering av mätutrustning och instrument
  • Förbättringsarbete och ombyggnationer av utrustning
  • Reparationer
  • Enklare elinstallationer
Din profil

För att trivas i den här rollen har du ett genuint intresse för teknik och du motiveras av problemlösning. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och samtidigt har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har ett intresse för programmering och mjukvara samt goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ett krav är att du har fullföljd gymnasieutbildning och gärna med inriktning automation eller motsvarande.

Meriterande:
  • Erfarenhet från att ha arbetat i ABB- eller Siemenssystem
  • Arbetat inom processindustri eller energibranschen
  • Har ett par års erfarenhet från att ha arbetat med automation
Ansökningsförfarande

Om du känner att detta är en roll för dig, varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)