Projektingenjör, Hus Väst - Trollhättan

Projektingenjör, Hus Väst - Trollhättan

Projektingenjör - projektets sammanhållande länk

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

Det händer mycket hos oss på Skanska Hus i Fyrstad, vi tar hem nya anbud och driver spännande projekt kontinuerligt. Vi vill utöka vårt team med en Projektingenjör och söker dig som vill arbeta tillsammans och utveckla vårt lokalsamhälle.

Ditt fokus - En lagspelare med öga för detaljer

Det är mycket roligare att arbeta om vi mår bra, därför är en god fysisk och social arbetsmiljö högt upp på vår agenda. Tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, som också levererar hög produktivitet och gedigen kvalitet. Taggar du till när du får flera arenor att lira på samtidigt, men vet när du måste prioritera? Då kommer du trivas finfint i rollen som projektingenjör! Du kommer nämligen bl.a. ansvara för att ta in offerter, göra inköp, hantera ekonomiuppföljning och administration i våra byggprojekt. Det innebär mycket kontakter internt och externt, därför blir det enklare om du tycker om och är en fena på att skapa och behålla bra relationer till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor.

Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer. Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet.

Vi letar efter dig som är nyfiken, noggrann och engagerad

På Husverksamheten i Fyrstad är 79 kollegor, tjänstemän och yrkesmedarbetare, som arbetar på kontoret i Trollhättan eller ute på något av våra projekt runtom i distriktet. Vi söker dig som är intresserad av att leda, planera och driva projekt. Du som är social, kommunikativ och har en passion att jobba tillsammans med andra personer har rätt egenskaper för att trivas i denna roll. Du gillar utmaningar och är nyfiken.

Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg, ekonomi eller inköp. Du behöver ha tre års erfarenhet av ekonomiuppföljning, inköp, kalkyl och/eller dokumentation i projekt, samt ha en vana att hantera kunder och leverantörer. Du kan också arbetat med liknande arbetsuppgifter i andra branscher - utmana oss gärna!

B-körkort är ett måste eftersom du som medarbetare på entreprenadverksamheten i Distrikt Fyrstad kommer att arbeta i projekt i hela distriktet.

Skanska satsar långsiktigt på dig

På Skanska tror vi starkt på att människor i alla dess unika former bidrar till en trivsammare arbetsplats, att vi utvecklas och kan göra saker bättre tillsammans. Därför eftersträvar vi en arbetsplats med stor mångfald och sätter stort värde vid dig som person. Är du engagerad, värderingsstyrd och har viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig personliga möjligheter att växa och utvecklas.

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Ericsson, Distriktschef Hus Väst: 010-449 81 95 eller Emelie Aronsson, HR-Generalist Hus Väst: 010-448 63 32. Ansök senast den 27 januari.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren