Truckförare söks till Siemens i Trollhättan

Truckförare söks till Siemens i Trollhättan

Om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning så kanske vi har jobbet för dig. Siemens i Trollhättan går fortsatt starkt och söker nu truckförare för att stärka upp verksamheten. Läs mer om tjänsten nedan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer köra olika typer av truckar - huvudsakligen skjutstativ men även motviktstruck och ledstaplare. Du kommer mestadels köra truck inne i verkstaden men orderplock och godsmottagning kan också förekomma. Beroende på dina tidigare erfarenheter inom truckkörning så kommer det finnas möjlighet till upplärning samt viss anpassning av arbetsuppgifterna. Arbetstiden är för det mesta dagtid, 07.00-16.00, men det kan även bli aktuellt med förmiddags- och kvällspass.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort, truckkort och erfarenhet av truckkörning. Det är ett krav att du tidigare har kört skjutstativtruck och har du även erfarenhet av andra trucktyper så är det en fördel. Vi ser också att du ska ha tidigare vana av att ha jobbat i något typ av affärssystem, exempelvis SAP eller annat system. Förutom din erfarenhet av truckkörning lägger vi stor vikt vid din personlighet och inställning till arbetet. Det är framför allt viktigt att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Då du förväntas kunna arbeta med truckkörning inom olika områden och med olika typer av truckar förutsätter det att du är flexibel och är villig att lära dig nya arbetsuppgifter.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev via skill.se. Start för tjänsten är enligt överenskommelse men vi söker dig som är tillgänglig inom kort. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Isabella Andersen isabella.andersen@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. På Siemens Energy arbetar 2600 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.