TIG-svetsare till Siemens i Trollhättan

TIG-svetsare till Siemens i Trollhättan

Om du har några års erfarenhet inom TIG-svetsning och letar efter nya utmaningar så kan detta vara tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell TIG-svetsning i material med höglegeringar av nickel. Du arbetar i rostfritt stål från plan plåt till färdig produkt, dvs. med detaljtillverkning och i tjocklekar upp till 8 millimeter. Beroende på vilken avdelning du börjar på så kan du även få jobba med mätning, montage, plåtslageri, fixturhantering etc. Vidare dokumenterar du ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav. I arbetet förekommer även traverskörning. Arbetstiden är 2-skift.

Din profil

Vi söker nu dig som har några års arbetserfarenhet inom TIG-svetsning och är van att arbeta enligt höga kvalitetskrav. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att svetsa nickelbaslegeringar men inget krav. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare är du bra på att planera ditt arbete så att du håller överenskomna deadlines. Som person är du noggrann och löser de problem som dyker upp, antingen själv eller tillsammans med dina kollegor.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. På Siemens Energy arbetar 2600 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.