Materialhanterare till Siemens i Trollhättan

Materialhanterare till Siemens i Trollhättan

Vi söker nu dig som har erfarenhet inom logistikområdet och som lockas av en tjänst med varierade arbetsuppgifter. Här erbjuds du en roll där du framför allt kommer köra truck men även jobba administrativt i vårt affärssystem. Läs mer om tjänsten nedan så hoppas vi på att ta emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som materialhanterare blir du en del av Siemens godsavdelning. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Truckkörning, skjutstativ och motviktstruck
  • Godsmottagning
  • Avsändning
  • Materialutplock
  • Inventering
  • Registrering i SAP affärssystem
Vi söker efter två medarbetare, en på nattskift och en på 2-skift. Till att börja med kommer arbetet att förläggas dagtid:

2-skift:
  • 1:a veckan: Måndag - Fredag, kl 06:00 - 14:00
  • 2:a veckan: Måndag - Torsdag, kl 14:00 - 23:30
Nattskift:
  • söndag-måndag 17:38 - 06:18
  • måndag -onsdag. 23:12 - 06:18
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom lager- och logistikområdet. Tjänsten kräver att du har truckkort A+B samt hanterar truckkörning obehindrat. Utöver detta är det en fördel om du tidigare arbetat i SAP eller liknande affärssystem.

Då rollen innefattar en hel del administrativt arbete krävs det att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Som person är du positiv och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Tjänsten kräver att du hanterar svenska och engelska obehindrat.

Ansökningsförfarande

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Om du känner att detta är en tjänst för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. På Siemens Energy arbetar 2600 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.