Kontrollant sökes till Siemens i Trollhättan

Kontrollant sökes till Siemens i Trollhättan

Har du erfarenhet av verkstadsarbete, inspektion eller liknande arbete? Har du även jobbat med dokumentation och rapportskrivning så kan tjänsten på Siemens vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Det mesta av din tid kommer gå till att inspektera färdig brännkammare som producerats i verkstaden. Du kommer att dokumentera och utifrån bedömning enligt riktlinjer ge rekommendation på lämpliga åtgärder. Du dokumenterar ditt arbete och skriver felrapporter i affärssystemet SAP.

Som kvalitetskontrollant arbetar du i slutkontroll men är en del av en hel kedja och samarbetar tätt med dina kollegor. Du kommer även vara en del av att medverka i avdelningens förbättringsarbete och utveckla såväl rollen som arbetssätt och processer. Dessutom bidrar du med förbättringar av arbetsmetoder och processer för det som ska rekonditioneras.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av verkstadstekniskt arbete, inspektion, reparationsarbete eller liknande. Du har kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av dokumentation och/eller skriva rapporter. För att trivas i rollen är du noggrann, arbetar metodiskt samt tycker om ordning och reda.

Engelska är Siemens koncernspråk och därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att prata och skriva på engelska.

Ansökningsförfarande

Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. På Siemens Energy arbetar 2600 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.