Sekond AB stärker upp sitt team!

Sekond AB stärker upp sitt team!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta på ett företag med härlig teamkänsla och kompetens i framkant? Trivs du i en utvecklande roll, där du har nära kontakt med kunder?
Sekond AB söker en serviceelektriker till deras anläggning i Trollhättan.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att utföra eljobb både ute hos privatkunder och i den offentliga sektorn.
I tjänsten kommer du ha tillgång till en servicebil.
Arbetstid är förlagd till dagtid 07-16:00
Lön efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi söker efter dig som har har relevant elutbildning och har arbetat ett flertal år i branschen.
För att lyckas i rollen har du en naturlig känsla för service och kundkontakt, du trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta nära kunderna och har lätt för att prata med olika typer av människor.
Du är en problemlösare som snabbt kan hantera det som du ställs inför.
Meriterande är
  • God datavana
  • Liftkort
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Områdeschef Johan Hallberg tel 0707-858404. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 12 Februari 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-Körkort
Tillgång till Bil
Mer info
Kontaktperson Johan Hallberg
Telefon 070-7858404
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säkerhet, noggrannhet och kundnärhet.
Sekond AB erbjuder helhetslösningar inom elinstallationer och företagsservice. Med stort engagemang och noggrannhet utför vi uppdrag för såväl privatpersoner som större företag.

Sekond består av ett starkt team om ett femtontal kompetenta elektriker och installatörer inom olika områden. Våra styrkor ligger i att vi garanterar hög kvalité och erbjuder en bredd som gör att vi kan anpassa projektgrupp utefter ditt speciella önskemål. Detta genom den långa erfarenhet och gedigna referenslista som vi byggt under våra tjugo år i branschen. Vi prioriterar hög säkerhet i alla våra uppdrag och verkar alltid i nära samråd med våra kunden.