Larmtekniker till Securitas Direct i Trollhättan

Larmtekniker till Securitas Direct i Trollhättan

Är du en driven och kompetent tekniker som söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larmtekniker hos oss!

Om tjänsten

Som larmtekniker hos oss på Tretec Larm AB kommer du att arbeta med installationer, driftsättning och service av främst Securitas Directs anläggningar men även andra system. Arbetsuppgifterna innefattar planering, installationer, driftsättning, funktionstest och dokumentation. Arbetet är omväxlande med kunder inom många olika branscher och uppdrag av varierande karaktär.

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Som partner med Securitas Direct ingår vi i en stark rikstäckande organisation med lokal närvaro.

Vem söker vi?

Som person ser vi att du gillar ett fritt arbete, att du har god social kompetens, viljan att utvecklas och vilja se en nöjd kund dig när du är klar med ditt uppdrag.

Du har relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå i form av t ex svagström/larm/säkerhet/nätverk eller som elektriker. Det är meriterande om du har erfarenhet från säkerhetsbranschen sedan tidigare.

Då du kommer att arbeta med säkerhetsklassade objekt kommer vi behöva göra ett utdrag från belastningsregistret. Svenskt medborgarskap samt körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett kompetent team som har arbetat med teknisk säkerhet i 27 år. Vi arbetar i huvudsak inom Norra Bohuslän, Trestadsområdet samt Skaraborg. Tretec Larm har ca 3.000 kunder som vi ansvarar för och siffran ökar för varje år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön och bonus vid uppnådda resultatmål. Kontoret ligger i Trollhättan. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev, referenser samt ett CV!

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (22 dagar kvar)