Interimslösning - Ekonomichef i Trollhättan

Interimslösning - Ekonomichef i Trollhättan

Arbetsuppgifter
Som ekonomichef hos vår kund har du det övergripande ansvaret för vår ekonomifunktion. Rollen innefattar bokslutsarbete, årsredovisning och månadsrapportering för ett av koncernens 10 bolag samt arbete med budget och prognos. Vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar tillsammans med en redovisningsekonom som i sin tur sköter kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning och månadsavstämningar. Personalansvar för denna person ingår.

Tjänsten är en interimslösning i Trollhättan med start omgående som kommer att pågå under ca 6 månader framöver. Du kommer under denna period att arbeta som SJR-konsult.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett medelstort bolag. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av systemet Navision är det ett plus. Då vår kund är verksam internationellt behöver du känna dig trygg i att kommunicera på engelska.

Som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samt ser till att deadlines hålls. Du behöver dessutom vara prestigelös och ha en förmåga att växla mellan detaljorienterade uppgifter och ett mer övergripande förhållningssätt.

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Caroline Karlsson på telefon 031-333 54 71.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.