Tre Innesäljare till Dahl Sverige AB, Västra Sverige

Tre Innesäljare till Dahl Sverige AB, Västra Sverige

Dahl söker nu tre nya

Innesäljare VVS
till Borås, Trollhättan och Uddevalla

Du kommer att ingå i ett team om 2-4 personer bestående av innesäljare och butikssäljare. Din arbetsplats är belägen i anslutning till butiken i där även butikspersonal arbetar.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer och arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning.
 • Aktiv produktstyrning mot att välja Dahls produkter
 • Ordermottagning och orderadministration
 • Återrapportering av kunders kreditläge
 • Uppföljning av offerter och prisfrågor
 • Kontakt med leverantörer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kundrelationer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad, kommunikativ och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer. Det ses som meriterande är om du har:
 • Erfarenhet från VVS-branschen
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem
"Det som gör jobbet som innesäljare på Dahl så roligt är framför allt omväxlingen av arbetsuppgifter. Som innesäljare så har du kontakt med allt ifrån den lilla enmansföretagaren till koncernchefen hos de rikstäckande kunderna. Ingen dag är den andra lik och du erbjuds en ständig utveckling. Vi på Dahl har en stark tro på Team och Teamsamarbete och som innesäljare så har du en viktig roll i teamet."

Läs mer om vad Anders har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/dahl

Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling. Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring
Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Anders Mattisson på telefon 031-742 6515 eller Camilla Jacobsson, rekryteringskonsult på Säljpoolen AB 031-704 5179.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Dahl
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Sökord: innesäljare, VVS, säljare, försäljning
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 13 juli 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!