Utesäljare Storel Trollhättan

Utesäljare Storel Trollhättan

Brinner du för service och försäljning? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team? Då vill vi att du söker tjänsten som utesäljare för Storel Trollhättan!

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Storel i Trollhättan måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig med 3-årigt gymnasium med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. För att lyckas hos oss är en bred produktkunskap om våra produkter viktigt. Viktigt är att du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som säljare hos oss är baskunskaper i ekonomi en självklarhet då det underlättar det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska och innovativa produkter samt en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Joakim Gustafsson, Filialchef Storel Trollhättan som du når på telefonnummer 0705-134225.

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Rexel Sverige AB
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5 miljarder SEK (2017). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 136 miljarder SEK.

Läs mer om Storel här

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.