Junior projektledare inom byggbranschen sökes till Rejlers!

Junior projektledare inom byggbranschen sökes till Rejlers!

Vill du på sikt bli en självgående projektledare och vara med att skapa hållbara lösningar för framtiden? Har du dessutom erfarenhet av infrastruktur? Här är tjänsten för dig! Sök redan idag för att inte missa denna chans.

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare fungerar du som stöd till projektledare och specialister. Du deltar i olika investeringsprojekt där du ansvarar för bl.a. administration, handläggning och uppföljning i projektets alla delar. I din roll ingår att vara delaktig i upphandlingar och projektmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du är också en viktig del i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande lagstiftning och bestämmelser. När du har blivit varm i kläderna i rollen som junior projektledare/ projektkoordinator kan du få möjlighet att leda mindre projekt med stöd av en projektledare. Upplärning kommer naturligtvis att ske tillsammans med någon ansvarig samt att man jobbar i team.

Din profil

Skallkrav:
  • Universitetsexamen (minst180 hp) med inriktning mot samhällsbyggnad eller annan teknisk inriktning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet mot infrastruktur, gärna projektledning, arbetsledning, projektkoordinator etc.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet av arbete i projektform
  • Erfarenhet av exempelvis: administrativa arbetsuppgifter, ekonomiadministration, leda möten, riskbedömning och upphandling.
I denna tjänst läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha fallenhet att kommunicera och samverka med både interna och externa parter. Du är duktig på att lösa komplexa problem och har god förmåga att prioritera ditt arbete. Som person är du flexibel och ansvarstagande, och du trivs lika bra att arbeta självständigt som i team.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Mån - fre 08.00-17.00
Omfattning: Heltid, 100%

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-00 82 33
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 1 maj (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser man fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Det finns specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Man gör allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Rejlers finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Här ges du möjlighet att komma in på ett stort bolag som är i en expansiv fas där man satsar på stor tillväxt. I Göteborg ska nu en ny grupp utformas - det är där du kommer in i bilden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.