Vi söker en engagerad konsultchef

Vi söker en engagerad konsultchef

Är du en person som gillar att driva självständiga projekt?
Älskar du perfekta matchningar - som Romeo och Julia, vin och ost, Batman och Robin, kaffe och bulle? Drömmer du kanske också om ett jobb där du möter nya kontakter och "utmaningar" nästan dagligen? Ett jobb med eget ansvar och massor av utvecklingsmöjligheter, ofta i ett nära samarbete med Sveriges häftigaste varumärken?
Då tror vi att en roll som Konsultchef hos oss på Randstad i
Trollhättan kan vara perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Konsultchef har du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala arbetsmarknaden. Med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan konsulter (arbetstagare) och kund (arbetsgivare) för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential.

Som Konsultchef hos oss jobbar du i en nära dialog med såväl dina kunder, som du både identifierar, säljer in uppdrag till, som dina konsulter som du har personalansvar för. Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära, och lära känna, många stora verksamheter - och möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dessa kunder levererar du konsulter, som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på matchning, lyhördhet och engagemang. Med andra ord är detta en roll med ett stort antal kontaktytor, både intern och externt.

På kontoret i Trollhättan jobbar vi i units som bland annat kommer att bearbetar marknaden för tjänster inom tillverkandeindustri, lager, logistik. Vårt område har också en geografisk spridning (Trollhättan såväl som Skaraborgsområdet) så det blir en del tid i bil.

Kvalifikationer:

För att trivas bra och lyckas väl i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning och ett tydligt service- /kundfokus då konsult och kundvård är en stor del av vardagen som Konsultchef. Har du dessutom jobbat inom områdena tillverkandeindustri/ lager/ logistik så bedöms det som mycket meriterande. Vi ser också att du antingen har ett stort lokalt nätverk och annars goda tankar kring hur du snabbt kan skaffa dig det.

I övrigt ser vi att du:
  • Har någon typ av eftergymnasial utbildning, med fördel inom HR, försäljning ekonomi eller beteendevetenskap (eller arbetslivserfarenhet som gör att du tillgodogjort dig likvärdiga kunskaper och erfarenheter)
  • Ett genuint intresse för både människor och försäljning. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer av relationer och för att förstå de framgångsfaktorer som gör dem långvariga.
  • Mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning då man som Konsultchef i mötet med kunder och kandidater både behöver göra sig förstådd, och förstå, på svenska i så väl tal som skrift. Då vi jobbar i ett globalt bolag bör du även ha goda kunskaper i engelska.
Ansökan:

Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval i denna process och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet som är den 20 januari 2019.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta
Branch manager Malin Fogelin via telefonnummer: 073 343 44 47 eller malin.fogelin@randstad.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.