Inköpsassistent till globalt bolag i Trollhättan

Inköpsassistent till globalt bolag i Trollhättan

Är du intresserad av att arbeta i ett internationella företag med arbetsuppgifter inom inköp? Hanterar du engelska och svenska obehindrat i tal och skrift? Beskriver du dig själv som initiativtagande, självgående och kommunikativt skicklig? Randstad söker nu, för omgående start, inköpsassistent till ett globalt företag i Trollhättan

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Trollhättan

Omfattning:
Heltid, omgående - 2019-12-31

Arbetsbeskrivning

I rollen som inköpsassistent kommer ditt fokus vara att säkerställa att rätt produkter levereras i rätt tid och med rätt kvalité ut till kund. I praktiken kommer du exempelvis tillsammans med dina kollegor att;
  • Ansvara för kontrollering av material
  • Ansvara för fakturahantering
  • Ansvara för Supply Chain webbplatsen men också visualisering av KPI:er
  • Arkivering av inköpsdokument
  • Administrering av droppshipping och reservdelar till kund
Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom inköp samt minst 1 års arbetslivserfarenhet inom inköp.
  • Flytande engelska (koncernspråk) och svenska i tal och skrift är krav.
  • Goda kunskaper i SAP och Excel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett engagemang och en god förmåga att ta initiativ, effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-01-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.