Administratör till Trollhättan

Administratör till Trollhättan

Vi söker nu en administratör till Trollhättan. Söker du en ny tjänst inom administration där du får kombinera självständigt arbete med att jobba i grupp? Har du dessutom erfarenhet som administratör och gymnasieutbildning inriktat mot administration eller IT? Då har vi på Randstad nästa uppdrag för dig. Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad men också trivs i en serviceinriktad roll. Stämmer egenskaperna väl in på dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en välkänd aktör inom energibranschen med kontor centralt i Trollhättan. I ljusa lokaler sitter du som administratör i ett öppet kontorslandskap tillsammans med dina kollegor. I rollen jobbar du efter tydliga rutiner och med hjälp av din noggrannhet och ditt detaljfokus blir du en stor tillgång när du avlastar den ordinarie linjeverksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
  • Att skapa och följa upp arbetsorder i ärendehanteringssystem.
  • Hantera manuell registrering där automatik ännu inte levererats.
  • Hantera avvikelser vid bristande datakvalitet.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Arbetslivserfarenhet som administratör.
  • Gymnasieutbildning inriktat mot administration, IT eller liknande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs när det är ordning och reda omkring dig och har en god förmåga att bibehålla kvaliteten även de gånger tempot går upp. Är du dessutom serviceinriktad och trivs med kombinationen av att jobba självständigt och i grupp - då kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Har du dessutom färdigheter i SAP så ser vi det som plus (men inte krav).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Pettersson, Petra.Pettersson@randstad.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.