Studerande revisionsassistenter hos PwC

Studerande revisionsassistenter hos PwC

Studerar du ekonomi och söker en chans att kickstarta karriären i höst? Vill du jobba extra med revision under dina studier? Läs mer om extrajobbet som revisionsassistent hos PwC!

Om tjänsten
Som revisionsassistent kommer du att arbeta i revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • kontroll och granskning
  • avstämningar och dokumentation
  • projektadministration
Du sitter på plats på kontoret i Trollhättan, tillsammans med revisionsteamen från PwC. Vid årsskiftet kan du också komma att medverka i inventering hos PwC:s kunder. Du kommer att ingå i en studentpool och vara anställd som konsult på Adecco, men jobba för PwC.

Om dig
Du som studerar ekonomi på universitet eller högskola, gärna med inriktning redovisning, och vill ha ett arbete där ditt stora intresse för redovisning och revision kommer till nytta, har hittat rätt!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet, samt ett affärsmässigt tänkande. Ditt driv och din vilja att uppnå resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga samt ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Vi ser att du kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan under de intensivaste perioderna, gärna mer, men arbetets omfattning varierar över året.

Viktigt för tjänsten:
  • Studerar med inriktning ekonomi och har minst 1 år kvar av din studietid
  • Intresse för redovisning och revision
  • Kan jobba minst 2-3 dagar/veckan
Om PricewaterhouseCoopers/PwC
Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger de dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små. De är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av PwCs utmaningar i framtiden så gör de allt de kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos sina medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos PwC får du växa i din yrkesroll på flera sätt. De satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för sina medarbetare.

Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa? Drivs du av att hela tiden utvecklas och tycker det är roligt att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Då tror vi att jobbet som revisonsassistent skulle passa dig!
Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om anställningen
Uppdraget inleds med två heldagars utbildning och är därefter på deltid med start i oktober. Arbetstiderna kommer att variera och kan innefatta både dagtid och kvällar.

I denna rekrytering har PwC valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför direkt av Adecco. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten kommer starta i oktober. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1.Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Linus Eng via linus.eng@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomi, revision, revisionsassistent, extrajobb, ekonom, Göteborg, PricewaterhouseCoopers, PwC, Adecco
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.