Systemförvaltare med god kännedom av ekonomisystem

Systemförvaltare med god kännedom av ekonomisystem

Inledning:
Vill du bli en del av ett expansivt bolag, arbeta med teknikbaserad verksamhetsutveckling & ingå i ett gött team där alla bidrar med värdefull kompetens och erfarenhet? Då har vi rätt jobb för dig!

Information om tjänsten
Som konsult hos vår kund får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Här är det ett stort fokus på hållbarhet - som är en central del i vision och affärsstrategi.

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en systemförvaltare/applikationskonsult. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som systemförvaltare/applikationskonsult ingår du i ett team som ska supportera och stötta användare av ekonomisystemet Unit4.

Användarna sitter i hela Sverige vilket innebär att supporten sker online. Supportärenden hanteras via ett ärendehanteringssystem. Supportteamet ingår som en del i ett större förvaltnings åtagande för att stötta och lösa de problem som användarna upplever.

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad, lösningsorienterad och gärna ha tidigare erfarenheter från support, ekonomi osv. De personliga egenskaperna är viktiga för att teamet ska fungera bra och kunna lösa uppgifter tillsammans.

Vi söker dig som:
  • Erfarenhet från affärssystem med inriktning ekonomi. Extra värdefullt om erfarenhet finns från Unit4.
  • God förståelse för ekonomiska flöden.
  • Erfarenhet som produktspecialist/applikationskonsult eller systemförvaltare.
  • Egenskaper att värdesätta: Ansvarstagande, pålitlig, analytisk, serviceinriktad, intresse av att jobba med support, felsökning, test.
START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Åmål med möjlighet att arbeta via distans på kontoret i Trollhättan.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef Professionals Nord

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!