Performance Research Engineer

Performance Research Engineer

Tjänstebeskrivning

Vår kund i Trollhättan letar efter en person som skall arbeta med utveckling av koncept för nästa generations militär och kommersiella motorsystem. Uppdraget är på plats i deras lokaler i Trollhättan och är till en början ett konsultuppdrag till och med sista juni, men anställningen kan komma att övergå till kund.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet av konceptuell design och analysarbete, Utbildning på Magisternivå inom flyg- och maskinteknikeller relevanta kurser inom termodynamik, gasdynamik, aerodynamik, prestandaanalys, Industriell erfarenhet från flygindustrin är en merit, men inget krav.

Du har en förmåga att arbeta i nära samarbete med andra kollegor och avdelningar, och har erfarenhet att arbeta med forskning och partnerprogram som ex EU Horizon.
Vi kommer att titta lite extra på din förmåga att skriva och presentera projekt, och vi ser gärna att du är duktig på att kommunicera, analysera och kan arbeta både på induviduell basis men också i samarbete med kollegor på olika nivåer i företaget.
  • +5 års forskning eller arbete med design och analys av motorsystem
  • Integrering av större system i system med ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt
  • Arbeta med verktyg för prestandamodellering
Vi kommer att arbeta med löpande urval till denna tjäns, dock är sista ansökning 2021-01-31. Ansökan skickas via Premiers hemsida www.premier.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.