Engine System Performance Engineer

Engine System Performance Engineer

Tjänstebeskrivning

Uppdraget som System Performance Engineer är ett konsultuppdrag där du kommer att sitta hos en av våra kunder i Trollhättan.
Du kommer att ha fokus på helmotorsystem men även i stationära gasturbiner och framtida motorkoncept. Avdelningen arbetar framförallt med produktutveckling och produktstöd för RM12 och DR990 inom kompetensområdena

Ansvarsområden
  • Produktutveckling: Medverka vid uppgraderingar av programvaran och ny funktionalitet från koncept till implementering - ofta med motortester som en del av designfasen och/eller verifieringsfasen.
  • Teknologiutveckling: Modellering och konceptutvärdering av framtida motorkoncept.
Kvalifikationer

Vi behöver förstärka avdelningen och letar därför efter en person med intresse för flyg, Du är en nyfiken lagspelare som tar ett systemtekniskt perspektiv och tycker om att arbeta med hela motorsystemet med fokus på prestanda och motoranalys.

Vi söker dig som har Kandidat- eller magisterexamen inom teknikområdet. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (muntligt och skriftligt)
Som person ser vi att du är analytisk och har kompetens inom strömningsteknik, aerodynamik, programmering och fysik.
Vi arbetar i team, så din förmåga att samarbeta med andra och skapa nätverk kommer att komma väl till pass. Som person har du ett genuint intresse förflyg och framdrivning och kan kombinera praktisk och teoretisk kunskap.

Vi kommer att arbeta med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss via www.premier.se. Dock senast 2021-01-31.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.