Arbetsledare till Vänersborgsbostäder

Arbetsledare till Vänersborgsbostäder

Tjänstebeskrivning

Just nu söker vi en Arbetsledare

Som Arbetsledare kommer du att leda och fördela arbetet inom gruppen. Den grupp du ska arbeta tillsammans med, består av 15 personer inom snickeri, VVS, reparation och skadereglering.

Du kommer också redovisa de arbeten som utförts, förlägga schema, ha kontakt med inköpare vid upphandlingar m.m.

Vi arbetar för att Vänersborgsbostäder ska bli det mest hållbara och attraktiva boendet i Vänersborg. Vi erbjuder dig ett arbete i ett väl upparbetat arbetslag där du i din nya roll kommer att få vara med och bidra till vår fortsatta resa.

Kvalifikationer

Vi ser att du har några års erfarenhet av en ledande roll och att du har viss kunskap och erfarenhet av de olika kompetenser du har i din arbetsgrupp.

Som ledare ser vi att du arbetar med kommunikation och tydlighet och att du alltid strävar efter att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och se mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson på tel: 0707-85 86 48. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2020-03-27. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att ett bra boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig roll i Vänersborg. Vi är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs kommun. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss. Vi är ett 60-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 300 lägenheter. Vill du vara med i vårt team?