Sommarjobba som processoperatör?

Sommarjobba som processoperatör?

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av industri och arbetat som processoperatör tidigare? Inför sommaren behöver vi Processoperatörer till vår kund i Lilla Edet.

Vi söker processoperatörer till flera olika avdelningar.
På två av avdelningarna behöver du ha traversutbildning samt erfarenhet av detta.
Till en annan avdelning behöver du ha Truckkort A+B och hjullastarbehörighet samt erfarenhet från detta. Du ska även klara av att ta beslut då du stundtals arbetar ensam på denna avdelning.

Arbetstiderna för alla processoperatörer är rullande 5-skift. Alla instruktioner är på svenska så du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Ange tydligt i din ansökan vilka behörigheter du har.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet från industriarbete. Som person är du stresstålig, driven, har en stor vilja samt motivation att lära.
Du tycker om att arbeta fysiskt, förstår processer och har en teknikförståelse.

Vi tittar även mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet av kandidater till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.
Vi tar endast emot ansökningar i aktuella länkar i denna annons.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort och tillgång till bil
Traverskort + erfarenhet
Truckkort A+B samt Hjullastarbehörighet
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.