Söker du jobb? För vi letar efter dig!

Söker du jobb? För vi letar efter dig!

Tjänstebeskrivning

Vi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt fantastiska team och vill växa tillsammans med vår verksamhet.
Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete oavsett om du vill jobba inom lager/logistik, produktion eller administration.
Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta ute hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb!

Oavsett om du söker lager, logistik, produktion, administration, ekonomi, försäljning eller många andra tjänster så är du varmt välkommen att bifoga ditt CV samt personliga brev genom att ansöka i denna annons. Så hoppas vi på att få träffa dig och ha något bra jobb att erbjuda just dig!

Kvalifikationer

I vårt team älskar vi glada och positiva människor. Energifulla och härliga kollegor funkar fantastiskt bra hos oss!
Har du en god attityd, är duktig inom ditt område och vill testa annat? Sök dig till oss! Meriterande är om du har truckkort men inget krav.
Vi söker dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort & tillgång till bil
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.