Mjukvaruutvecklare 4.0 till Binar Elektronik

Mjukvaruutvecklare 4.0 till Binar Elektronik

Tjänstebeskrivning

Binar är det lilla företaget som arbetar med de riktigt stora kunderna. Vi kan sammanfatta tjänsten med att du på Binar jobbar nära kunden, med breda tekniska lösningar och tillsammans med ett gäng riktigt duktiga och engagerade tekniker. På Binar vill man lyfta utvecklandet av programvaror mot industri till nivå 4.0.

I tjänsten som Mjukvaruutvecklare kommer du att ingå i ett team som utvecklar egna produkter från idé till färdig produkt.

Du kommer att erbjudas ett intressant och utvecklande jobb där man verkligen värdesätter innovationsförmåga och drivkraft. Vi arbetar i ett mindre team, har direkt kundkontakt och du kommer även att få vara med och installera färdig produkt ute hos våra kunder.

Tjänsten är i Trollhättan med start enligt överenskommelse. Vi är måna om våra anställda och har förmåner och aktiviteter utöver det vanliga och som medarbetare kommer du att erbjudas friskvård och för den som vill, finns det en Personalförening där vi tillsammans har aktiviteter och erbjudanden till våra medarbetare.

Kvalifikationer

Binar behöver dig som brinner för utveckling samt har bred kunskap inom programmering. Har dukunskap om mer avancerad programmering, så är Binar företaget du kommer trivas att arbeta på.
Vi söker efter en person som drivs av att utveckla, hitta lösningar och serva sina kunder, samtidigt om du skall vara duktig på att dokumentera och gilla att jobba mot tidplaner. Vi ser att du som person är stresstålig, noggrann och projektorienterad.

*Du måste behärska objektorienterad programmering, det är meriterande om du har gjort detta även för Android och IOS.
Meriterande spåk är SQL, C, C#, Delphi, ASP, .NET, Java.

*Förväntan att befinna dig ute i verkligheten hos våra kunder i samband med idrifttagningar etc.

Rekryteringen görs i samarbete med Premier och vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Andersson på tel: 0707-85 86 48
Sista ansökningsdag är 2018-06-08. Ansökan sker via hemsidan www.premier.se

Krav

Utbildning civil- eller högskoleingenjör med flera års arbetslivserfarenhet
Objektorienterat programmerande
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Binar Elektronik AB är ett produkt- och utvecklingsbolag som verkar inom industriautomation och industriell IT. Vi har varit igång sedan 1984, är baserade i Trollhättan och ägs av investmentbolaget Pomonagruppen.

Vi utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning. Våran djupgående branschkunskap integreras i intelligenta produkter och mjukvaror som bidrar till effektiv och resurssnål tillverkning och materialhantering. Kunderna återfinns över hela världen, främst inom den tillverkande industrin.

Binar Elektroniks verksamhet spänner över allt från analys, utveckling och prototyptillverkning till produktion, logistik och eftermarknad.