Elkonstruktör/testare till Binar Elektronik

Elkonstruktör/testare till Binar Elektronik

Tjänstebeskrivning

Vill du ingå i ett team som tar en idé till färdig produkt? Drivs du av utveckling och att hitta nya lösningar?
Nu söker vi en Elkonstruktör/testare till Binar i Trollhättan. Tjänsten innebär att konstruera system som efter schema felsöker på produkter innan tillverkning.
Det kan till exempel vara sensorn i en bil som skall öppna bagageluckan. Man arbetar utifrån ett el-schema och säkerställer att all funktion fungerar innan produkten går vidare till produktion. Du kommer även att rita upp el-scheman i CAD, och ansvara för att all dokumentering görs på ett korrekt sätt.
Din arbetsplats är i Trollhättan, men en del av ditt arbete kommer att ske ute hos kund.

Vad erbjuder Binar dig?
Hos Binar får du ett intressant och utvecklande arbete. Vi värdesätter innovationsförmåga och drivkraft. Man arbetar i ett mindre team, men företagets övriga utvecklingsavdelningar finns nära i samma lokaler.

Vi är måna om våra anställda och har förmåner och aktiviteter utöver det vanliga och som medarbetare kommer du att erbjudas friskvård och för den som vill, finns det en Personalförening där vi tillsammans har aktiviteter och erbjudanden för våra medarbetare, t ex kan du få låna kajak eller takbox.

Kvalifikationer

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete, har du kanske jobbat som underhållstekniker och är du dessutom är en person som älskar att skruva isär tekniska prylar, då är detta jobbet för dig!

Binar söker efter en medarbetare som är bra på att konstruera och som kan läsa el-scheman. Du är även duktig på att dokumentera och tycker om att lösa de utmaningar du ställs inför. Vi ser att du är en person som är bra på att felsöka och som drivs av att hitta bästa lösningen. Det är viktigt att du har en god känsla för att serva våra kunder på bästa sätt.

Utbildning inom konstruktion eller lång erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och har lätt för att se kundens behov. Du arbetar prestigelöst tillsammans med dina kollegor, kunder och övriga i organisationen.

Krav på erfarenhet:
Dokumentationserfarenhet
CAD-konstruktion i E-plan

Rekryteringen görs i samarbete med Premier och vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Andersson på tel: 0707-85 86 48
Sista ansökningsdag är 2018-06-01. Registrera din ansökan via vår hemsida www.premier.se
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Binar Elektronik AB är ett produkt- och utvecklingsbolag som verkar inom industriautomation och industriell IT. Vi har varit igång sedan 1984, är baserade i Trollhättan och ägs av investmentbolaget Pomonagruppen.

Vi utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning. Binars djupgående branschkunskap integreras i intelligenta produkter och mjukvaror som bidrar till effektiv och resurssnål tillverkning och materialhantering. Kunderna återfinns över hela världen, främst inom den tillverkande industrin.

Binar Elektroniks verksamhet spänner över allt från analys, utveckling och prototyptillverkning till produktion, logistik och eftermarknad.

Vi tror på industriell innovation och drivkraft
Vi tror på att tänka annorlunda
Vi utmanar effektivitet och produktivitet