Automationstekniker

Automationstekniker

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Lilla Edet söker vi efter en automationstekniker till vår uthyrningsverksamhet som ska arbeta med styr/regler, process och styrsystem, felsökningar och felavhjälpningar.

Kvalifikationer

Du som söker till tjänsten som automationstekniker ska ha läst el/automation på gymnasiet, gärna att du har arbetslivserfarenhet från området också.
Vi ser gärna att du har skylift och fallskyddsutbildning samt truckkort är meriterande.
Som person är du arbetsvillig, nyfiken, stresstålig och flexibel. Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta.
Vi ser även att du har en bra inställning till det du gör, viljan att lära och är tillgänglig för omgående start. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och personlighet.
Vi arbetar löpande med alla ansökningar så tveka inte på att söka denna tjänst! www.premier.se
#brafolkheltenkelt

Krav

Körkort B
Egen bil
El/automations-utbildning som lägst gymnasiet.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.