Affärsområdeschef till CENTRALEN i Tvåstad

Affärsområdeschef till CENTRALEN i Tvåstad

Tjänstebeskrivning

Som Affärsområdeschef planerar, leder och fördelar du arbetet inom AO Miljöhantering och Drivmedel. Du ansvarar för kundkontakter, avtal, transportuppdrag, projekt och kontakt med delägarna/åkarna i gott samarbete med din personal och kollegor.

En viktig uppgift är att marknadsföra och utveckla verksamheten i nära dialog med kunderna, vilka är allt från privatpersoner, små och stora företag till kommuner med upphandlade avtal.
I rollen har du budget och resultatansvar för ditt affärsområde. Du ansvarar för upphandlingar, rapportering i CRM system mm.

Du blir en del av Centralens ledningsgrupp och har personalansvar för Transportplanerare och ett nära samarbete med åkarna/delägarna.
Miljöhantering är en aktuell och expansiv verksamhet inom Centralen. Du får med stor eget ansvar och handlingsfrihet jobba med utveckling av verksamheten i ett gott samarbete och med support från dina kollegor.

Här på Centralen är vi måna om personalen, det innebär bl a gott prestigelöst samarbete, högt i tak och bra support. Men också frukost varje dag, friskvård, sjukvårdsförsäkring mm.
Vi sitter i alldeles nya fräscha lokaler i Trestad center mellan Trollhättan och Vänersborg.

Kvalifikationer

Vi ser att du som ny Affärsområdeschef är en person som värnar om de relationer som finns och har ett stort driv att skapa ytterligare kontakter i regionen. Du är en person som trivs i kundmöten och som ser affärsmöjligheter.

Vi söker dig som är duktig på att engagera och leda dina medarbetare. Jordnära, trygg i dig själv, prestigelös och med sunt förnuft.
Du har erfarenhet av kundrelationer/sälj och arbetsledning, gärna i en närliggande bransch t ex inom bygg, miljöhantering, återvinning. Du har kunskapen att se potential och behov av miljöhantering på t ex byggen. Om du har erfarenhet av att arbeta mot både företag och privatkunder ser vi detta som en fördel. Du har också god datavana och förmåga att hantera ekonomiska rapporter, CRM system mm.

Vi tror att du är en person med ett stort nätverk inom Trestad, vi ser att du har erfarenhet och förmågan att arbeta med större avtal och upphandlingar samtidigt som du möter det lilla företaget och privatpersonen i deras behov.

I denna rekrytering samarbetar vi med Premier Rekrytering. Ansök med registrerat CV via Premier.se. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Petra Sandström Johansson på telefon: 0707-85 84 14 eller Malin Andersson på telefon: 0707-85 86 48

Sök så snart du kan med registrerat CV på premier.se, intervjuer kommer att göras löpande. Sista ansökningsdag är 2018-06-28.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centralen befinner sig i en växande och viktig framtidsbransch.
Lastbilscentralen i Tvåstad AB är det ledande transportföretaget i vår region. Vi vänder oss till såväl större som mindre företag, kommuner och privatpersoner. I fokus finns alltid kunden och dennes specifika önskemål. "Centralen ska vara det naturliga valet som leverantör för nya och gamla kunder i vår region. Vårt arbete ska alltid präglas av att leverera kvalitet- och miljösäkra lösningar som når eller överträffar kundens förväntningar." Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda marknaden effektiva transport- och maskintjänster som utförs med hög kvalitet och med hänsyn till miljön.

Vi är 35 anställda som arbetar med transportledning, försäljning och administration och i terminalen. Lastbilscentralen i Tvåstad AB ägs av 80 åkerier och maskinister och har ca 240 fordon anslutna.

Verksamheten är uppdelad i olika affärsområden: Bygg och Anläggning, Entreprenad, Distribution och Fjärr, Drivmedel och Miljöhantering.
Nu söker vi en Affärsområdeschef till vårt AO Miljöhantering och Drivmedel.
Besök gärna vår hemsida: www.centralen.se