Är du pensionär och erfaren lastbilschaufför? Vi har ett jobb för dig!

Är du pensionär och erfaren lastbilschaufför? Vi har ett jobb för dig!

Tjänstebeskrivning

Vi samarbetar med en kund i Trollhättan som går för högvarv, De behöver stärka upp sin organisation med en kollega som ska hjälpa till att leverera företagets produkter ut till slutkund vid behov. Vi söker nu en erfaren lastbilschaufför med C-kort och YKB som kan hoppa in och jobba när det behövs. Då detta är en timanställning får du i fråga gärna vara persionär som inte vill jobba heltid.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som tidigare arbetat som lastbilschaufför och känner dig bekväm i denna yrkesroll.
Då man blir inringd vid behov får man som person vara flexibel och kunna ställa upp när man kan.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Nathalie Stenman tel 0707-858413 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 1 Juli 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-Körkort
Tillgång till Bil
C-Kort
YKB
Mer info
Kontaktperson Nathalie Stenman
Telefon 0707-858413
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.