Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan söker Miljösamordnare.

Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan söker Miljösamordnare.

Tjänstebeskrivning

Vill du driva och utveckla miljöarbetet och hållbarhetsfrågor i ett fastighetsbolag som ligger i framkant? Är du lösningsorienterad, gillar ansvar och vill göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss! Vi söker nu en vikarie på ca 1,5 till 2 år då vår miljösamordnare går på föräldraledighet i vår.

Som miljösamordnare hos Kraftstaden kommer du att fortsätta driva och utveckla vårt miljö- och hållbarhetsarbete i nära samarbete med kollegor och projektledare i verksamheten. Rollen är bred och du har möjlighet att påverka utvecklingen. Du leder miljöarbetet i små och stora projekt där du säkerställer att vi som bolag möter kraven.

Kraftstaden arbetar efter Certifiering Milljöbyggnad Silver med fokus på att bygga och förvalta våra fastigheter därefter. Arbetet innebär även att arbeta med omvärldsbevakning, energideklarationer, gröna hyresavtal, resepolicy m.m.

Inom Kraftstaden finns ett antal nya intressanta byggnader som följer nya miljökrav. Kraftstaden förvaltar 400 000 kvm lokalyta i Trollhättans kommun.

Kvalifikationer
  • Du är en person med intresse för miljöfrågor och erfarenhet från fastighet, byggnad, förvaltning.
  • Du är driven, ansvarstagande och självgående.
  • Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom byggnad/fastighet med inriktning miljö.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du innehar körkort B
Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-04-08 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707858647
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kraftstaden Fastigheter Trollhättan är ett kommunägt fastighetsbolag som hyr ut, utvecklar och förvaltar fastigheter som stärker Trollhättans konkurrenskraft. Vi erbjuder 400 000 kvm industri-, kontors- och utbildningslokaler samt lokaler för offentlig verksamhet fördelade på kommunens samtliga verksamhetsområden, framförallt inom näringslivssektorn. Du hittar våra lokaler och fastigheter i attraktiva lägen runtom i Trollhättan.

Läs gärna mer på kraftstaden.se