Greenled rekryterar lysande regionsäljare

Greenled rekryterar lysande regionsäljare

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett spännande företag som erbjuder miljövänliga belysningslösningar? Vill du vara med på vår tillväxtresa i Sverige? Om du dessutom har erfarenhet av B2B-försäljning och ett tekniskt intresse, så har vi jobbet för dig. Nu finns en unik chans att ansluta sig till ett vinnande team och ett härligt gäng kollegor.
Vi behöver förstärka vårt starkt växande bolag med ytterligare två drivna och engagerade regionsäljare. Du utgår från kontoret i Trollhättan och kommer att vara på resande fot några dagar i veckan.
Som regionsäljare hos oss kommer du att ansvara för försäljning inom området inomhusbelysning samt utveckla kundbasen och expandera vår verksamhet. Ditt fokus kommer att ligga i att söka, hitta och vinna nya affärer till företaget för att möta finansiella mål. Deltagande i mässor och dess förberedelser ingår också.
Du kommer att arbeta med ett professionellt team med stora ambitioner att driva företaget framåt och växa snabbt. För rätt person finns stora möjligheter till framtida karriärutveckling. Som anställd hos oss kommer du att ha en direkt inverkan på företagets framgång och vår positiva företagsmiljö, varför vi lägger stor vikt på din personlighet. Affärsutveckling, försäljningsfokus och entreprenörskap är nyckelord för oss. I denna position kommer du att rapportera till VD på Greenled AB.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och även gärna erfarenhet av offentliga upphandlingar. Greenled är ett teknikinriktat företag och din tekniska och kommersiella kunskap hjälper dig därför i ditt dagliga arbete. Vi letar efter en skicklig, driven, proaktiv och engagerad medarbetare, som vill delta i en snabbt växande och professionell miljö. Du har också ett måldrivet och motiverat mind-set och en "can do" attityd. Du har utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, har god teknisk förståelse och god planeringsförmåga. Du har mycket god samarbetsförmåga och förstår värdet av att bygga och vårda långsiktiga relationer, både externt och internt. Körkort är obligatoriskt då kundbesök är frekventa.

Vad erbjuder vi dig?
På Greenled får du en betydande roll på vår tillväxtresa i Sverige. Du blir du en del av ett gott gäng i en resultatskapande verksamhet som erbjuder högkvalitativa, miljövänliga och hållbara belysningslösningar.

Låter det intressant?
I denna rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, är du välkommen att kontakta Anders Kristiansen, 0707-858647 eller Petra Sandström Johansson, tel. 0707-858414. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag, dock senast den 29 april 2019.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707858647
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy. Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. Vi hjälper våra kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. På Greenled tror vi på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på våra kunders affärsverksamhet. Vårt kontor finns i Trollhättan och moderbolaget finns i Kempele, Helsingfors-Vanda och Tammerfors. Läs mer om oss på www.greenled.se