Greenled rekryterar lysande Elektriker

Greenled rekryterar lysande Elektriker

Tjänstebeskrivning

Greenled AB söker nu engagerade och drivna elektriker till vårt starkt växande bolag.

Nu finns en unik chans att ansluta sig till vårt vinnande, professionella team. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom att tillhandahålla hållbara belysningslösningar via totalentreprenad. Detta innebär att vi tar ansvar hela vägen från beräkning, tillverkning till installation.
Vi växer nu starkt på den svenska marknaden och söker därför ytterligare drivna elektriker.
Hos oss finns stora möjligheter till en framtida karriärutveckling. Som anställd hos oss kommer du att ha en direkt inverkan på företagets framgång och vår positiva företagsmiljö, varför vi lägger stor vikt på din personlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att ta egna initiativ, arbeta självständigt, skapa goda relationer och är kundfokuserad. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till en god arbetsmiljö. Ditt arbete omfattar oberoende installationsarbete på plats i hela Sverige.

Du är:
  • Utbildad/ Behörig elektriker (meriterande med auktorisationsnivå AL)
  • Beredd på att resa och jobba varierande arbetstider
  • Du har inga problem med att jobba på höga höjder
  • Du har några års arbetslivsfarenhet av elinstallationer
  • Körkort klass B är ett krav
  • Har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
Vad erbjuder vi dig?
På Greenled får du en betydande roll på vår tillväxtresa i Sverige. Du blir du en del av ett gott gäng i en resultatskapande verksamhet som erbjuder högkvalitativa, miljövänliga och hållbara belysningslösningar.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 29, April 2019. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707858647
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy. Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. Vi hjälper våra kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. På Greenled tror vi på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på våra kunders affärsverksamhet. Vårt kontor finns i Trollhättan och moderbolaget finns i Kempele, Helsingfors-Vanda och Tammerfors. Läs mer om oss på: www.greenled.se