Djurfarmacia i Trollhättan söker Ekonom

Djurfarmacia i Trollhättan söker Ekonom

Tjänstebeskrivning

Vi söker en engagerad ekonom till vår verksamhet i Trollhättan. I denna roll ansvarar du bl a för löpande bokföring, debit och kredit samt momshantering. Lönehantering ingår inte.

Du ansvarar också för att löpande sköta månadsbokslut samt vara behjälplig vid årsbokslut. Du är även delaktig vid budgetarbete och stöttar vår VD i detta arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ekonomiutbildning samt några års yrkesmässig erfarenhet, eller dig som skaffat dig motsvarande erfarenhet via yrkesmässiga val.

Som person är du ansvarsfull och självständig och trivs att jobba i en miljö med högt tempo och energi.

Arbetsplatsen är i ett öppet landskap där du jobbar vid sidan av 4 andra nyckelfunktioner i företaget.

Det finns mycket goda möjligheter att utvecklas i rollen som ekonom då vi är ett företag i tillväxt.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Djurfarmacia i Trollhättan erbjuder dig som anställd en rad förmåner samt ett stort focus på friskvård. Varje år är det gemensamma aktiviteter där samtliga anställda erbjuds möjlighet att deltaga. Vi är ett framgångsrikt företag med stark tillväxt och marknadsledande inom vårt område, så här finns stora möjligheter till utveckling även för dig.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-01-20. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2007 bildades det privata familjeföretaget Djurfarmacia Sverige AB i Trollhättan med Läkemedelsverkets tillstånd för partihandel. Samtidigt drev Djurfarmacia butik med egenvårdprodukter för djur och öppnade en veterinärmottagning.

Tre år senare fick Djurfarmacia Sverige AB tillstånd från Läkemedelsverket att driva apotek - Djurfarmacia Apoteket Trollet. Djurfarmacia Apoteket Trollet är således nu även ett apotek som har mediciner för både människor och djur och sysselsätter idag 35 personer. Djurfarmacia omsätter 205 mkr och är idag marknadsledande inom sitt område.

Djurfarmacia Apoteket Trollet har vid flera tillfällen tilldelats Dagens Industris Gasellpris som Tillväxtföretag, Kvinnlig Gasell samt Digital Gasell, samt varit med de två senaste åren på Veckans Affärers Superföretaglista.